ZenMate – как да влизаме в блокирани онлайн казина?

Откакто Държавната Комисия по хазарта ограничи достъпа на родните потребители до повечето онлайн казина, много актуален стана въпроса как пък потребителите да прескочат тези ограничения и все пак да влизат там където искат.

Един от най-лесните за използване и най-удачни БЕЗПЛАТНИ варианти е приложението за Google Chrome – ZenMate. На практика ZenMate е безплатен VPN/Proxy разработен като плъгин за Google Chrome. Използва се изключително лесно и работи без никакво забавяне, за разлика от други проксита или VPN-и. След като го инсталирате ZenMate променя Вашето IP в зависимост от сървъра който използва и с новото си IP влизате без проблем в който и да е букмейкър.

Инсталиране на ZenMate

За да инсталирате ZenMate отивате на този линк: https://chrome.google.com/webstore/detail/zenmate-for-google-chrome/fdcgdnkidjaadafnichfpabhfomcebme. От синьото бутонче безплатно инсталираме приложението.

След като ZenMate се инсталира се появява този прозорец:

В полето за e-mail въвеждате Вашия e-mail адрес и това е всичко. В горния десен ъгъл на Google Chrome се появявя този знак,  който Ви показва, че ZenMate е активен в момента.

Работа с ZenMate

Когато иконата на ZenMate в горния десен ъгъл на браузъра е зелена, това означава, че той е активиран. Не е нужно да правите нищо друго, просто влизате в сайта, който желаете. За да го деактивирате кликвате върху иконата и в появилото се прозорче най-отдолу вдясно натискате върху бутончето ON, след което то става OFF и ZenMate става неактивен. Когато приложението е неактивно иконката му става сива. За да го активирате отново кликнете върху бутончето OFF.

Първоначално ZenMate е настроен да пренасочва през сървър в Германия. За да промените това кликнете на бутончето с Швейцарското знаме в средата на прозореца, след което ще се появят останалите безплатни сървъри, от които можете да изберете друг. Имайте впредвид че избора е доста ограничен и повечето сървъри са налични в Premium версията която е платена.

Нещо важно, което трябва да отбележим е, че когато активирате ZenMate IP-то ви е променено само при работа с Google Chrome. За всички други браузъри и програми ще се използва истинския Ви IP-адрес.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *