Система 10+10+10

Това е още една система, при която залозите покриват почти цялата маса, но тук идеята не е да печелите при почти всяко завъртане както при Система 33, а малко по-различна.

ПРЕДИМСТВА:

сигурна и печеливша
не изисква голям капитал
лесна за използване

КАК СЕ ИГРАЕ СИСТЕМАТА 10+10+10:

Залагаме по 1 жетон на 10 от първите 12 числа, например 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.
Залагаме 10 жетона на втората дузина.
Залагаме 10 жетона на третата дузина.

КАК СЕ ИГРАЕ СИСТЕМАТА 10+10+10

Ако се падне число от втората или третата дузина печелите 30 жетона(10х3), а сте заложили 30 жетона, т.е. в този случай сте на 0.

Ако се падне някое от първите 10 числа печелите 36 жетона(1х36), а сте заложили 30 жетона, т.е. имаме печалба от 6 жетона.

Можем да загубим единствено ако се падне някое от числата 0, 11 или 12.

ИЗВОДИ ЗА СИСТЕМАТА 10+10+10:

Както виждате, това е една проста и лесна за игра ситема, която ни дава добри възможности за печалба, като същевременно не изисква голям капитал за игра.

Освен това, поради играта с еднакви залози, тази система позволява много стриктно спазване на финансовата ни стратегия, тъй като тук е много лесно да преценим кога ще достигнем лимитите си.

Колкото и да е сигурна тази система, препоръчвам Ви да не играете само с нея по време на една дневна игра. Изигравайте по 2-3 завъртания по системата 10+10+10, след което я сменете с друга система. След известно време можете да я използвате отново.

И отново: въпреки, че тази система не изисква голям капитал, преценете добре какви ще са залозите Ви и ги съобразете с наличните Ви пари.

ВАРИАНТИ НА СИСТЕМАТА 10+10+10:

И тук можем да променяме залозите в различни варианти, например да залагаме на 1-ва и 2-ра дузина и на 10 числа от трета дузина.

Освен това можем да намалим броя на единичните залози.  В такъв случай ако например заложим на 9 числа, вместо на десет, всеки път, когато се падне число от една от двете покрити дузини ще печелим по 1 жетон, а ако се падне едно от 9-те числа, покрити с единични залози, ще спечелим 7 жетона.

Както всяка система с еднакви залози, и тук при загуба можете да увеличите следващият си залог в някаква прогресия, така че да компенсирате загубите.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *