Безплатна игра на Lucky Roulette – Belatra Games

Играта „Рулетка“, разработена от BELATRA, отдавна е спечелила популярност сред играчите, а слот машините с тази игра се конкурират с много други игрални автомати. Днес сме щастливи да ви представим любимата ви рулетка в нов формат – вече онлайн!

Тази игра е класическа европейска рулетка с една „нула“. Дизайнът на игралната маса е възможно най-близък до истинската механична рулетка. Тук има всичко: и полето за залагане, и така наречената „писта“, и колелото, на което ще бъде хвърлена виртуалната топка, и дори таблицата със „студените“ и „горещите“ клетки, т.е. числата, които най-рядко и най-често се падат напоследък. На играча се предлага с помощта на чипове да залага на основния игрален екран, както и на сектора за устни залози. В правилата играчите могат да намерят имената и видовете залози. След това играчът пуска въртенето на рулетката, като след изпадането на печелившото число се определя общият брой кредити, които ще бъдат кредитирани на играча. В играта има много варианти на ставки от ставки с малък коефициент 2: 1 (ставки „Червено-черно“, „Четно-нечетно“, „Малко-голямо“) до ставки с максимален коефициент 36: 1 (ставка на число).

Както всички онлайн игри, разработени от BELATRA, „Рулетка“ е преведена на 11 езика, което ви позволява да залагате на най-популярната игра от всяка точка на света.

От 1 до 5 щастливи числа се изтеглят на случаен принцип на полето

Джакпот „Колелото на късмета“

Бонус за всеки играч – суперджакпот „Колелото на късмета“. За да получите шанса да завъртите колелото, трябва да направите само едно нещо: играйте! Всяко завъртане на барабаните носи точки jp във вашата касичка. Броят на точките, които се присъждат за едно завъртане, зависи от текущия залог и номинала на играта. А когато съберете 2000 точки, на екрана ще се появят две колела. Развъртете първото колело и получете допълнителни точки, дублирайте или утроете jp-точките по време на следващите игри или отидете на голямото Колело на късмета. Основната награда на него е джакпотът, чийто размер е посочен на екрана.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *