Система 2 от 3

Системата 2 от 3 е доста проста система с нарастване на залога, при която залагате на 2 дузини или колони. Тази система е подобна на Система Мартингейл.

ПРЕДИМСТВА:

  • лесна за използване
  • сигурна и печеливша

НЕДОСТАТЪЦИ:

  • рискова
  • изисква голям капитал

КАК СЕ ИГРАЕ СИСТЕМАТА 2 ОТ 3:
Както казахме, Системата с 2 от 3 е доста проста и при нея залагаме на 2 дузини или 2 колони(от 3) , т.е на залози с изплащане 2:1. При играта променяме само сумата на залога.

Играта протича по следния начин:
Залагаме по 1 жетон на 2 от трите дузини или 2 от трите колони, т.е. залагаме общо 2 жетона.
Ако се падне едно от 24-те числа, които покриваме – печелим 1 жетон и започваме играта от начало.

Ако се падне едно от останалите 12 числа или нула при следващото завъртане качваме залозите като за всеки следващ залог умножаваме предишния по 3, т.е прогресията на залозите е следната: 1-3-9-27-81 ….

ПРИМЕР:
Залагаме по един жетон на 1-ва и 2-ра дузина.
– При успех печалбата ни е 1 жетон – 2 жетона печалба от едната дузина – 1 жетон загуба от другата. Играта приключва и при следващото завъртане правим отново същия залог.

– При неуспех отново залагаме на 1-ва и 2-ра дузина, но този път по 3 жетона.

При нов неуспех залагаме по 9 жетона на двете дузини. Ако този път спечелим то печалбата ни е 9 жетона(18 жетона печалба от едната дузина – 9 жетона загуба от другата). Залозите ни до този момент са 8 жетона(2х1 + 2х3). Т.е. Крайният резултат е печалба от 1 жетон.

Играта приключва и при следващото завъртане правим отново първоначалния залог.

ИЗВОДИ ЗА СИСТЕМАТА 2 ОТ 3:

Както виждате системата 2 от 3 наподобява Система Мартингейл, но има и разлики. Основната разлика е, че тук шансът Ви за печалба е почти 65%(при Европейската рулетка) при всяко едно завъртане. Това означава, че Вие ще печелите в 2/3 от разиграванията, така че циклите на игра тук завършват доста по-бързо, а рискът от дълги губещи серии е доста по-малък.

За сметка на това пък прогресията на залозите е по-стръмна и тук също се изисква солиден капитал. На практика обаче при тази система много рядко можете да достигнете до повече от 3-4 губещи завъртания.

Системата 2 от 3 е доста динамична система, която изисква наличието на солиден капитал, но пък шанс за печалба също е много голям. Освен това системата е лесна за игра в Рулетка на живо и можете да я изменяте по различни начини. Това прави системата 2 от 3 доста популярна и използвана от играчите на рулетка.

При тази система важат същите правила, както при Мартингейл:

1. Използвайте системата само в Рулетка на живо, никога при игра на флаш рулетка.
2. Изчислете много внимателно наличния си капитал, лимитите за залозите на съответната маса и Вашите собствени лимити за игра, преди да използвате системата.
3. Поставяйте си лимити при играта с тази система – изпълнете я само до завъртането при което следващият Ви залог би превишил дневният Ви лимит и прекъснете играта.

Системата 2 от 3 можете да бъде изменена във вариантите на Мартингейл + 1 и Мартингейл over limit.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *