Onyx Auto Roulette – безплатна игра на рулетка на живо

Onyx Auto Roulette е автоматична рулетка на българската фирма Amusnet Interactive, които можете да изпробвате и на ЖИВ⭕️.

Рулетката е в реално време, обявленията на крупието са на Български, а самата игра протича на доста по-висока скорост от обикновено. Това прави Onyx Auto Roulette по атрактивна за играчите, които предпочитат по-бързите залози, сравнено с класическите рулетки или тези с присъствие на дилъри и я прави по подходяща за тест на нашите системи за печалба на рулетка.

Естествено темпото на игра често е въпрос на предпочитанията на играчите. Някои обичат рулетките с дилъри на живо, тъй като това води до по-голяма автентичност на изживяването и по релаксираща атмосфера. Други обаче предпочитат именно автоматичните рулетки, при които целият геймплей е с доста по-динамичен.

Дизайн и функции на Onyx Auto Roulette

В Onyx Auto Roulette, през цялото време ще виждате колелото на рулетката, поставена пред камерата и ще можете да проследите къде е топчето и да следите как се върти и пада. Играе се с една нула, като можете да поставите стандартните за европейска рулетка вътрешни и външни залози.

Играта ви предлага да се възползвате и от детайлната статистика, която показва всичките ви залози от началото на играта. Така лесно можете да видите кои системи и стратегии са сработили за вас и кои не. Това може да бъде полезно за да прецените коя система работи и коя не, като изградите и за игра с реални пари.

За тези, които съвсем искат да автоматизират процеса на игра, наличен е и метод за автоматично повтаряне на залога, който не ви препоръчваме. Все пак в демо режима поне ще може можете да се наслаждавате на играта, без да правите излишни движения.

Jackpot Cards – прогресивния джакпот и в игрите на живо?

Игрите на Amusnet Interactive обикновено включват функцията Jackpot Cards – прогресивен джакпот в четири степени. Интересното е че въпросния вече е наличен и в игрите на живо, като Onyx Auto Roulette също не е изключение. Разбира се става въпрос за играта с реални пари а не за демо режим

Четирите степени на Jackpot Cards съответстват на четирите карти за игра – пика, купа, каро и спатия. Удобното е, че във всеки един момент може да видите на екрана какви суми са се натрупали до момента. Джакпот режимът се включва на произволен принцип, като определено ще ви е нужен доста късмет, за да нацелите сериозните печалби.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *